Zomerzwemlessen

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat de reguliere zwemlessen in Waardergolf stoppen. Vanaf maandag 17 juli is er geen les meer i.v.m. de Zwem4daagse in de week van 17 t/m 21 juli. Op maandag 4 september gaan de zwemlessen weer van start.

Voor diegene die er belangstelling voor heeft worden er in de weken 30 t/m 35 (24 juli t/m 1 september) les gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen per groep. Dat is voor uw kind een uitstekend moment om misschien nog even dát niveau of zelfs een diploma te halen waar hij of zij nu tegenaan zit te hikken. Voor de lessen B en C gelden maximaal 10 leerlingen per groep.

Juist in deze periode en door het feit dat uw kind zwemt in “kleinere” groepjes kan er extra aandacht worden geschonken aan de zwemslagen, het duiken of door het gat zwemmen. De niveaus van de groepen blijven zoals ze nu zijn. Zit uw kind in b.v. groep 3 dan plaatsen we hem/haar ook in groep 3.

Uit ervaring weten we dat kinderen in zo’n kleine groep vaak sneller vorderingen maken. Daarom zal er op zaterdag 9 september worden afgezwommen.

Huidige leskaarten of lespakketten gelden niet tijdens de zomerzwemlessen.