Fibroswim

Verantwoord bewegen is voor iedereen gezond. Maar voor mensen met een chronische bewegingsaandoening is bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Fibroswim is een wekelijks terugkerende activiteit van bewegings- en ontspanningsoefeningen met vaste kernpunten welke specifiek gericht zijn op het verbeteren van de lichamelijke conditie en situatie zoals mobiliteit en spierkracht rond de gewrichten. Door de oefeningen leert u uw spieren (weer) aan het werk te zetten op een ontspannen, doelmatige manier. U zult beter met de lichamelijke ongemakken kunnen omgaan. Fibroswim is specifiek gericht op mensen met een chronische bewegingsaandoening zoals vormen van Reuma, M.E. en Fibromyalgie.

De lessen worden gegeven in het Doelgroepenbad. De watertemperatuur is daar 31 graden wat een heerlijke temperatuur is om uw oefeningen uit te voeren. Een bijkomend voordeel is dat u de oefeningen in het water makkelijker kunt uitvoeren. Bewegen in het water is vrijwel blessure ongevoelig. Een goede reden om met deze lessen te starten.

Vakantie
Tijdens de zomervakantie gaan de lessen door. Bij alle andere vakanties gaan de lessen niet door. U wordt op de hoogte gebracht als dit een ander tijdstip zal zijn.


Praktische info

Lestijden
Maandag: 13.00 – 13.45 uur
Dinsdag: 13.30 – 14.15 uur
Donderdag: 12.00 – 12.45 uur
Vrijdag: 13.15 – 14.00 uur

Tarief 2024

  • 10 x 45 minuten: € 71,60 (13 weken geldig)
  • Proefles: € 8,85
  • Lespas (éénmalige aanschaf): € 5,50
  • Inschrijfgeld: € 16,60

Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.