Diabetes, hart- en vaatziekten

We horen het al meer om ons heen dat we te weinig bewegen, te veel roken, drinken en te ongezond eten. Dat dat risico’s met zich mee brengt weten we ook maar wat voor soort sport moeten we doen als je er achter bent gekomen dat je tot deze riscio groep behoort? Fietsen, wandelen, tennis of misschien zwemmen? Sowieso is de stap al groot om weer tot sporten te komen. Zwembad Waardergolf bied u de mogelijk om onder deskundige leiding de draad weer op te pakken. Voor u hebben we water gereserveerd in het doelgroepenbad en ons personeel opgeleid die zich gespecialiseerd heeft om u weer op rustige manier in contact te brengen met het sporten.

Het voordeel van de zwemsport ten opzichte van de andere sporten is dat uw gewicht in het water wordt weggenomen en nagenoeg geen sportblessures kunt oplopen.

Bewegen geeft zelfvertrouwen en de angst voor inspanning zal verminderen of zelfs afnemen.
Ondertussen werkt u aan uw conditie. Uw cholesterolgehalte en bloeddruk verbeteren naarmate u langer sport. Vindt u het sporten alleen nog te risicovol dan kunt u zich laten begeleiden (tegen betaling) door uw partner of door een kennis. Niet alleen het lichamelijk aspect is belangrijk maar ook het sociale gebeuren. Na afloop kunt u in onze gezellige horeca gezamelijk een kopje koffie/thee drinken.


Vakantie
Tijdens de zomervakantie  gaan de lessen door. Bij alle andere vakanties gaan de lessen niet door. U wordt op de hoogte gebracht als dit een ander tijdstip zal zijn.

Praktische info

Lestijden
Dinsdag: 12.45 – 13.30 uur

Tarief 2024:

  • 10 x 45 minuten: € 71,60 (13 weken geldig)
  • Lespas (éénmalige aanschaf): € 5,50
  • Inschrijfgeld: € 16,60

Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk.