Zwembad Duikerdel

Zwembad Duikerdel is onderdeel van Dijk en Waard Sport B.V.

Wij hebben een gezellig, overzichtelijk gezinsbad. Een wedstrijdbad met beweegbare bodem, recreatiebad en een badje voor de allerkleinsten. En een nieuwe glijbaan met aparte uitglijbak!Peuterbad DD

Voor de banenzwemmers is er genoeg ruimte om een lekker baantje te trekken op verschillende dagen en tijden. Voor wie houdt van sporten is er een ruime keuze aan aquasporten. Zowel op de bodem als in het diepe water, voor mannen en vrouwen, voor jong en oud. Ook zijn er groepen aangepast zwemmen waar mensen met verschillende chronische aandoeningen heerlijk kunnen bewegen.

Wil je samen met je baby of peuter komen zwemmen? Ook daar is genoeg mogelijkheid voor en kun je verschillende dagen in de ochtend onze baby/peuter lessen volgen. Naast watervrij worden, spelen en het trainen van de motoriek heb je echt een moment samen voor jou en je kindje.

En natuurlijk is ons bad uitermate geschikt voor het volgen van zwemlessen. De kinderen starten met watervrij worden en het aanleren van de zwemslagen. Langzaam maar zeker gaan de kinderen richting het diepe water waar ze de laatste vaardigheden onder de knie krijgen voor hun eerste diploma. Daarna kunnen er nog vele diploma’s volgen!

En na of tijdens het zwemmen is ons Sportcafé altijd open. Hier kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie, thee, limonade, met een lekkere koek, maar ook een lekkere tostie of op zondag frituur ontbreekt niet!Recreatiebad DD

Nieuwsgierig naar ons gezellige bad? Kom dan eens langs. Je bent van harte welkom.

Kijk hier voor ons ruime aanbod en lees onze huisregels.