Activiteiten meivakantie 29 april t/m 10 mei

Kinderspeeltuin

 • Op maandag 29 april zal sporthal Geestmerambacht weer helemaal vol staan met springkussens en hobbel bobbel banen. We hebben namelijk weer een Kinderspeeltuin voor de peuters en de kleuters van Dijk en Waard. Kinderen tussen de 1 en 5 jaar kunnen van 10.00 tot 11.30 uur helemaal los gaan. Lijkt je dit leuk? Klik hier voor tickets.
 • Donderdag 2 mei van 10.00 tot 11.30 uur hebben wij op het veld bij SVW’27 weer de kinderspeeltuin! De spelotheek, balletschool en bibliotheek zijn ook weer aanwezig om voor de kleintjes er weer een super leuke ochtend van te maken! Komen jullie ook? Klik hier voor tickets.

Stoepranden

 • Dinsdagmiddag 30 april van 13.00 tot 15.00 uur gaan we stoepranden bij winkelcentrum Broekerveiling. We staan naast de hoofdingang op het plein, waar de strijd losbarst wie de beste stoeprander is van Langedijk. Die gaat namelijk strijden tegen de beste stoeprander van Heerhugowaard. Als je hebt gewonnen krijg je een ticket om de finale op 8 mei in Heerhugowaard te spelen.Zorg ervoor dat je 12.45 uur aanwezig bent, zodat we de teams kunnen maken. Vol is vol. Aanmelden is niet nodig, geschikt voor basisschoolkinderen.
 • Woensdag 8 mei staan wij met de stoepranden op het veld bij KSV, hier komen de winnaars van Langedijk om de spelers in Heerhugowaard uit te dagen! Denk jij hun te verslaan en wil jij jezelf de Dijk en Waardse stoeprand koning(in) noemen? Kom dan langs!

10 tellen in de Rimboe

 • Dit is toch een van de leukste spelletjes om buiten in het zonnetje te spelen? Doe jij ook mee? Aanmelden is niet nodig. Kom gerust langs en neem je vriendje en vriendinnetje mee.
  We verzamelen 6 mei

  • 10.00 – 11.30 uur op de parkeerplaats op de Schoolstraat
  • 14.00 – 15.30 uur in het speeltuintje op de Amelsgroet.

Zien we jou ook?

Beachhandbal

 • Kom je ook kennismaken of nog eens beachhandballen, dan is dit je kans. We zullen een training verzorgen met daarin tips en trucs voor het spel.

  Piro’s, vliegers, keepers en specialisten het hoort allemaal bij dit gave spel op het zand.

Sportclinics

 • Ben jij benieuwd welke sporten in dorpskern Langedijk te beoefenen zijn?Kom dan op vrijdag 3 mei naar Sporthal Geestmerambacht toe, en laat je verrassen!

  De basisschooljeugd uit groep 3 t/m 8 kan van 10.00 tot 12.30 uur maar liefst vier clinics volgen, geheel naar keuze.
  Deze clinics duren een half uur zodat jij snel kan zien of het wat voor jou is.
  Zit jij al op een sport? |
  Geen enkel probleem, kom alsnog een aantal clinics volgen, want bewegen is gezond.
  Vergeet vooral je beste vrienden niet mee te nemen!
  Kosten voor deze leuke activiteit bedragen € 3,10,-
  Vergeet je zaalschoenen en een flesje water niet! Zien wij jou ook op vrijdag 3 mei?

 • Klik hier voor tickets.

Beachvoetbal

 • Heb jij altijd al is willen scoren met omhalen en volleys, of denk jij dat je de beste voetballer op het zand bent? Kom dan 10 mei naar de beachvelden op de vork waar wij van 13.30 tot 14.30 uur en van 14.30 tot 15.30 uur clinics beachvoetbal zullen geven.

Levend Stratego

Woensdag 8 mei spelen wij weer levend stratego! Ben jij een tactisch meesterbrein en weet jij elke keer weer te winnen? Kom dan naar de Waarderhout waar wij van 13.30 tot 14.30 uur zijn. We zien je daar!

Camping spelletjes

Speel jij graag badminton of ben jij onverslaanbaar in kubben? Kom dan 10 mei naar Reiger Boys waar je deze activiteiten kan doen en natuurlijk nog veel meer! Het duurt van 10.00 tot 11.00 uur.

Vorkspelen

Altijd al de sporten voetbal, beachvolleybal, softbal, hockey en atletiek willen proberen meld je dan snel aan voor de vorkspelen! Deze zijn op de vork van 09.00 uur tot 12.00 uur. We zien je daar!