Communicatie voor verenigingen

Sport gerelateerde communicatie voor sportverenigingen gaat vanaf heden ook via het sportloket. Om de communicatie voor verenigingen gemakkelijker te maken gaat zit zoveel mogelijk via het sportloket. Vanaf hier wordt de vraag in één keer doorgezet naar de juiste persoon of vanuit het loket al beantwoordt. Hiermee willen we voorkomen dat men van het kastje naar de muur gestuurd wordt met hun vragen. Een aantal zaken kan echter wel gewoon direct voor ieders gemak. Hieronder een lijstje:

Vragen over verhuur gerelateerde zaken:
verhuur@dijkenwaardsport.nl

Vragen over korte termijn onderhoud en accommodatie gerelateerde zaken: beheer@dijkenwaardsport.nl  (vragen over ontwikkeling en verduurzaming etc.  mogen naar het sportloket)

Vragen over beleid- en politiek gerelateerde zaken:
l.mulder@heerhugowaard.nl

Alle andere onderwerpen kunnen worden gesteld via:
sportenbewegen@dijkenwaardsport.nl

Houd dus goed de pagina van  het sportloket in de gaten. Als uw vereniging hier ook wat op wilt plaatsen zoals bijvoorbeeld informatie over de mogelijkheid van proeftraining en de aanmeldingsinformatie hiervoor dan kan dit ingezonden worden naar sportenbewegen@dijkenwaardsport.nl dit wordt dan op de pagina geplaatst. Ook als een vereniging een actie heeft of bijvoorbeeld een nieuwe doelgroep start kan dit worden geplaatst op de voorpagina onder de nieuwsbanner. Het sportloket is er voor verenigingen en voor de sport, maak hier gebruik van!

Links

naar websites

Contactformulier voor verenigingen

  • Stel uw vraag hieronder