Activiteiten TTV Spirit

Donderdag 25 juli is de dag dat TTV Spirit met een aanbod komt op Sportpark Oudkarspel. Hieronder is een opzetje te zien wat TTV Spirit gaat organiseren deze dag:

Tijdspad:
10:00 – 12.00 uur – OldStar Tafeltennis. (60+)
13:00 – 14.00 uur – Table stars. (groep 3 t/m 5)
14.30 – 16.30 uur – Kinder tafeltennis feest. (groep 6 t/m 8)
17:00 – 18.00 uur – Boksercise clinic. (16+)
19.00 – 21.00 uur – Demonstratie van het armworstel team. (alle doelgroepen)
20.00 – 21.30 uur – Open (training)avond incl. mogelijkheid tot begeleiding.

OldStar tafeltennis:
Van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen de 60 plussers bij TTV Spirit terecht voor leuke activiteiten. Ze starten de dag met koffie/thee en wat lekkers en zullen vervolgens leuke activiteiten rondom tafeltennis spelen. Tafeltennis is een van de meest geschikte sporten voor ouderen. Op een laagdrempelige manier train je je fijne motoriek, je balans en aanpassingsvermogen.

TableStars:
Van 13.00 uur tot 14.00 uur is er Table stars voor de groepen 3, 4 en 5 van de basisschool. Via oefeningen die aansluiten bij wat kinderen motorisch kunnen, maken zij via Table Stars op een speelse manier kennis met tafeltennisvaardigheden als oog hand coördinatie, voetenwerk en fijn-motorische bewegingen, zoals mikken, raken en hooghouden. De kinderen krijgen limonade met wat lekkers, en na afloop krijgen de kinderen een klein presentje. 

Het kinder tafeltennis feest:
Van 14:30 uur tot 16.30 uur HET tafeltennis feest voor de groepen 6, 7 en 8! Een fantastisch toernooi met echte wedstrijden spelen en er zijn ook prijzen te winnen! Limonade en wat lekkers is natuurlijk aanwezig.

Boksercise clinic:
Boxercise is boksen en fitness gecombineerd, zonder dat je een klap in je gezicht krijgt. De eigenaar begrijpt het verband tussen fysieke en mentale gezondheid en is zeer gemotiveerd om deze Boxercise-fitnesslessen te geven om mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus mentaal en fysiek fit te krijgen. Boxercise is leuk, gezond, sociaal en verslavend! Kom langs en probeer onze gratis Boxercise clinic en start je nieuwe verslaving!

Demonstratie van het armworstel team:
De sterke mannen van het armworstel team (die bij TTV Spirit elke woensdag trainen) zijn ook vandaag van de partij! Kom en bewonder de spierballen en wellicht durf je de Nederlands kampioen, of een van de andere mannen, uit te dagen tot een potje armworstelen!

Open (training)avond:
TTV Spirit is op donderdagavond altijd open voor leden om te trainen. TTV Spirit zet daarom de deuren deze avond extra open om te komen kijken bij de senioren. Ook is er een mogelijkheid tot begeleiding door een van deze ervaren spelers. Trek in een kopjes koffie of thee? Dit is natuurlijk aanwezig.