Activiteiten Dijk en Waard Sport

Woensdag 24 juli is de dag dat Dijk en Waard Sport met een aanbod komt op Sportpark Oudkarspel. Hieronder is een opzetje te zien wat Dijk en Waard Sport gaat organiseren deze dag, met bijbehorende locaties:

10:00 – 11:00 uur – Clinic Walking Football Langedijk (DTS) (50+)
13:00 – 14:30 uur – Spelletjesmiddag senioren (TTV Spirit) (60+)
15:00 – 16:00 uur – Verstoppertje (TV Tulp) (6 t/m 13 jaar)
19:30 – 20:30 uur – Sportsubsidie avond verenigingen (DTS) (op uitnodiging)

Clinic Walking Football Langedijk:
Walking Football Langedijk is ongeveer twee jaar geleden opgezet en gegroeid tot een groep van 20 deelnemers. Deze groep dames & heren trainen bij LSVV maar geven deze clinic maar al te graag bij DTS. Dit gaat gebeuren van 10:00 tot 11:00, hun eigen trainingstijden. Iedereen vanaf +/- 60 jaar kan hieraan meedoen!

Spelletjesmiddag voor senioren:
Van 13:00 tot 14:30 kunnen senioren vanaf +/- 60 jaar met elkaar bordspelletjes spelen. Denk hierbij aan keezen, sjoelen, klaverjassen en nog veel meer. Natuurlijk kan een bakje koffie/thee hier niet ontbreken.

Verstoppertje:
Vroeger speelde de jeugd uit de wijk naast het sportpark vaak bij TV Tulp op terrein. Menig potje verstoppertje is er gespeeld, want daar is het terrein ideaal voor. Hoe leuk is het om deze activiteit ook te organiseren tijdens de open week? Deze activiteit is voor de doelgroep 6 t/m 13 jaar! Iedereen kan en mag meedoen natuurlijk.

Sportsubsidie avond gemeente Dijk en Waard:
Van 19:30 tot 20:30 is de gemeente Dijk en Waard aanwezig bij DTS om vragen te beantwoorden over de komende sportsubsidie regelingen. Sportverenigingen en organisaties uit Dijk en Waard worden hiervoor uitgenodigd.

Spelletjesmiddag voor senioren:
Van 13:00 tot 14:30 is de bedoeling dat senioren/volwassenen kaart en bordspelletjes met elkaar kunnen spelen. Het plan is dat het georganiseerd gaat worden bij TTV Spirit. Denk hierbij aan keezen, sjoelen, klaverjassen etc. Wij kunnen kijken of we de deelnemers uit Sporthal Geestmerambacht daar kunnen krijgen, net als de mensen uit Het Behouden Huis.

Verstoppertje:
Vroeger speelde de jeugd uit de wijk naast het sportpark vaak bij TV Tulp op terrein. Menig potje verstoppertje is er gespeeld, want daar is het terrein ideaal voor. Hoe leuk is het om deze activiteit ook te organiseren tijdens de open week? Deze activiteit is voor de doelgroep 6 t/m 15 jaar! Iedereen kan en mag meedoen natuurlijk.

Sportsubsidies Gemeente Dijk en Waard:
Nadja van de gemeente Dijk en Waard geeft graag een keer uitleg over de sportsubsidies toekenningen van de komende periode. Dijk en Waard Sport nodigt haar graag uit op woensdag 24 juli om van 19:30 tot 20:30 een vragenuurtje te beantwoorden. Verenigingen kunnen dan bij haar terecht om antwoord te krijgen om hun mogelijke vragen. Locatie voor deze bijeenkomst is DTS!